Limba

en  ro

Proiect Piata Vidin

Din aceste motive este necesară construirea unei piețe agroalimentare noi cu un funcțional coerent cu utilitățile necesare unei bune funcționări în exploatare, dotată cu utilaje și echipamente tehnologice care să asigure confortul corespunzator în exploatare și care să asigure respectarea tuturor normelor de igienă și siguranță alimentară prevăzute de legislația în vigoare.
Având în vedere că investiția va deservi mai bine de jumătate din populația Vasluiului și va pune în același timp la dispoziția acestora peste 150 locuri de parcare într-o zonă în care locurile de parcare reprezintă o problemă, iar circulația rutieră este în dificultate, investiția Piața Agroalimentară Vidin este oportună și prioritară pentru municipiul Vaslui.

Vă invităm să vizionați Piața Vidin din Vaslui așa cum arăta la începutul anului 2011 și cum va arăta după realizarea și finalizarea proiectului de reconstrucție . O piață nouă, o piață actuală și reprezentativă a cetățenilor județului Vaslui sub aceeași denumire Piața Vidin Vaslui.

Noi, întreaga echipă Emogroup am conceput și fundamentat acest proiect cu viziuni realiste și novatoare. În așteptarea realizării și finalizării Pieței Vidin conform stadardelor de proiectare in vigoare transmitem concetățenilor o parte din doza noastră de optimism și pozitivism în ceea ce privește realizarea cu rabdare și încredere a unui oraș curat, civilizat și respectat prin prisma unei norme de conduită din punct de vedere administrativ și cultural.

Asa arata Piata Vidin inainte de inceperea lucrarilor

inapoi  Set 1/3  inainte
big1.jpg
big10.jpg
big2.jpg
big3.jpg

Asa va arata Piata Vidin dupa finalizarea lucrarilor

inapoi  Set 1/4  inainte
big1.jpg
big10.jpg
big11.jpg
big12.jpg
sarc