Limba

en  ro

HOTEL 5 * Județul Vaslui

În luna august 2012 Emo Group demarează un proiect amplu, fără precedent în zona Moldovei și cu slabi potențiali concurenți în România.
Investiția, pe care avem mândria să o prezentăm și să o propunem acestei regiuni, ne dorim sa fie motorul de pornire și de revigorare al unui turism la nivelul potențialului deținut de zona Moldovei.

Agrementul asigurat în cadrul acestui proiect este variat, în faza inițială de proiect dispune deja de Centru Spa cu toate dotările necesare unui Spa de ultima generație, terenuri de sport, fântâni arteziene, curți interioare, terase panoramice, restaurante cu varietăți de specific al meniului, teatru de vara, săli de conferință, lacuri de agrement, terase plajă, foișoare, locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, spații comerciale, cazino.

Designul propus este plăcut, îmbină perfect și armonios idea medievală din secolul XII cu toate dotările necesare confortului și relaxării din prezent.

Bucureștiul de alta dată era numit ”Micul Paris”, noi vom contribui la crearea unei zone Provence cu amprenta și suflet românesc în județul Vaslui.

În curând vom prezenta pe site-ul nostru imagini din proiectul Hotel al anului 2012.